Bedrijfsauto’s kiezen, inrichten en aankleden

Veel bedrijven gebruiken bedrijfsauto’s. Deze auto’s zijn medebepalend voor het imago van het bedrijf. Daarom worden deze auto’s met zorg uitgekozen en vervolgens van de benodigde accessoires voorzien.

Uitstraling bedrijfsauto

Als eigenaar van een bedrijf wil je een degelijke, betrouwbare auto voor jezelf en voor je personeel. Dit verklaart waarom er veel Duitse merken gebruikt worden als bedrijfsauto. Maar praktisch elk automerk heeft ook modellen die geschikt zijn om als bedrijfsauto te gebruiken. De ruimte die je nodig hebt, is afhankelijk van het soort bedrijf en de functie van de auto. Voor elk type bedrijfsauto kun je handige en mooie accessoires vinden bij Worksystem.be. Of je nu een complete bedrijfswageninrichting nodig hebt om allerlei gereedschap in te vervoeren of dat je alleen een stoere bullbar wil: bij worksystem.be maken ze de auto precies op maat.

Als je op zoek gaat naar een geschikte auto is het verstandig om verschillende auto’s met elkaar te vergelijken voordat je er een koopt voor je bedrijf. Met name bij grote bedrijven is het handig wanneer alle auto’s hetzelfde zijn, omdat ze daardoor herkenbaar zijn als het visitekaartje van je bedrijf. Wanneer je eenmaal het model en de kleur hebt uitgekozen kun je er ook voor kiezen om er tekst op te laten zetten. Zeker voor bedrijfsauto’s die op locatie bij mensen thuis en andere bedrijven gebruikt worden, is een duidelijk zichtbare bedrijfsnaam en telefoonnummer een goede reclame.

Als je de auto gekocht hebt, kun je op worksystem.be gelijk zoeken naar de juiste benodigdheden voor de bedrijfsauto. Door middel van een handig systeem op de website kun je, nadat je een aantal gegevens van je auto hebt ingevoerd, meteen zien wat er allemaal mogelijk is. Heb je bijvoorbeeld een stoere pick-up gekocht, dan kun je hiervoor een hardtop of een roltop kopen zodat de spullen afgesloten liggen wanneer je voor het werk op pad bent. Voor auto’s waar monteurs mee door Nederland rijden is een wageninrichting voor het gereedschap noodzakelijk.

Bij worksystem.be is er een ruim assortiment te vinden en kun je professioneel advies krijgen. Maar ook voor bedrijfsauto’s waar alleen mee gereden wordt, is er bij worksystem.be de uitrusting van de bestuurdersomgeving te koop van elektronica tot telefoonhouder. Bovendien is er een vakkundig aanbod van veiligheidssystemen.